Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello-assist da Rangers vant nabooppgjør

Kjørte over New Jersey Devils.

ASSIST: Mats Zuccarello fikk en assist i oppgjøret mot New Jersey Devils. New York Rangers vant til slutt 5-0. Foto: AP Photo/Kathy Willens/NTB scanpix
ASSIST: Mats Zuccarello fikk en assist i oppgjøret mot New Jersey Devils. New York Rangers vant til slutt 5-0. Foto: AP Photo/Kathy Willens/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello sto for en assist da New York Rangers tok imot djevlene fra New Jersey på den andre siden av Hudson-elven. Kampen endte 5-0 til hjemmelaget.

Det ble ingen hyggelig søndagskveld for New Jersey Devils i Madison Square Garden. De møtte et offensivt Rangers som sørget for scoring i alle tre perioder og som ikke slapp gjestene til.

Det første målet var det Chris Kreider, med assist av norske Zuccarello, som sto for etter snaue 17 minutter.

I de siste fire minuttene av andre periode, var det først JT. Millers tur og deretter Brady Skjei. Dermed kunne vertene gå til pause med hyggelige 3-0 i ledelse.

I den siste perioden meldte to nye rangers-spillere seg på scoringslisten, Først Brandon Pirri etter seks minutter, og til slutt Jimmy Vesey da det gjensto drøye minuttet av kampen.

Zuccarello manglet fire sekunder på å få atten minutters spilletid i søndagens oppgjør.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!