Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello-assist da Rangers vant

SEIER: En assist fra Mats Zuccarello i tredje periode var med på å løfte New York Rangers til seier hjemme mot Nashville Predators. Foto: Kostas Lymperopoulos / CSM
/ NTB Scanpix
SEIER: En assist fra Mats Zuccarello i tredje periode var med på å løfte New York Rangers til seier hjemme mot Nashville Predators. Foto: Kostas Lymperopoulos / CSM / NTB Scanpix Vis mer

En assist fra Mats Zuccarello i tredje periode var med på å løfte New York Rangers til seier hjemme mot Nashville Predators.

Det var gjestene fra sør som satte inn det første målet i Madison Square Garden, da Cody McLeod sørget for 1–0. I andre periode la Calle Järnkrok på for gjestene, før Rangers startet opphentingen.

Michael Grabner reduserte før J.T. Miller sørget for at hjemmelaget kunne gå til pause på 2–2.

Fem minutter ut i tredje periode var det duket for radarparet Mats Zuccarello og Chris Kreider. Som så mange ganger denne sesongen bidro Zucca med en assist som traff kneet til Kreider før den satt i nettet bak Nashvilles målvakt.

Med nøyaktig fire minutter igjen på klokken, var det J.T. Millers tur igjen, mens Roman Josi fra Predators var sistemann som scoret da han reduserte for Nashville og fastsatte sluttresultatet til 4–3 i favør av hjemmelaget.

Norske Zuccarello fikk 19 minutter på isen i torsdagens oppgjør i New York.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling