Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL

Zuccarello-assist i storseier for Wild

Mats Zuccarello leverte sin åttende assist for sesongen da hans Minnesota Wild overkjørte Ottawa Senators fredag i NHL. Wild vant hele 7-2.

MARKERTE SEG: Mats Zucarello noterte seg for en målgivende pasning for Minnesota Wild i natt. Foto: NTB/Scanpix
MARKERTE SEG: Mats Zucarello noterte seg for en målgivende pasning for Minnesota Wild i natt. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Minnesota Wild, som har slitt på bunnen i sin avdeling i NHL denne sesongen, har de siste ukene hevdet seg, og fredag kveld sikret de seg nok en seier.

Det ene av Ottawa Senators to mål ble satt i første periode, i 15. spilleminutt, da de tok ledelsen 1-0.

Etter første pause kom Wilds nettkjenninger på rekke og rad. Ryan Donato sørget for utligning for hjemmelaget Minnesota Wild i 9. spilleminutt, før Senators tok ledelsen igjen minuttet senere.

Ledelsen til bortelaget holdt ikke lenge, for minuttet etterpå leverte Mats Zuccarello en assist til lagkameraten Jared Spurgeon som sørget for 2-2-utligning. To minutter senere øker Wild ledelsen til 3-2, signert Zach Parise.

I den tredje periode kjørte Wild over Senators. 4-2 ble satt inn av Luke Kunin fire minutter inn i perioden. To minutter senere sørger Ryan Hartman for nok et Wild-mål til stillingen 5-2, før Eric Staal satte inn nok et mål i det som ble en målfest for hjemmelaget. Jason Zucker satte punktum med sin 7-2-scoring litt over halvveis i den tredje perioden.

Ifølge Minnesota Wild føyer fredagens kamp seg inn i historiebøkene over antall mål scoret på hjemmebane i løpet av en kamp. Laget har ikke scoret så mange mål på hjemmebane siden februar 2018. Da scoret de åtte mål.

Mats Zuccarello fikk 16 minutter på isen.

Minnesota Wild ligger på 12.-plass av 15 lag i vestlig avdeling i NHL.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media