Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello avgjorde for Rangers med praktscoring

- Liten mann, magiske hender.

Mats Zuccarello satte inn sitt straffeslag og ga New York Rangers 3-2-seier over Philadelphia Flyers i lørdagens bortekamp i NHL.

 Det sto 2-2 etter tre ordinære perioder og forlengning, og dermed måtte avgjørelsen falle i straffeslagkonkurranse. Zuccarello var den eneste som scoret.

Henrik Lundqvist i målet reddet skuddene fra Sheyne Gostisbehere og Claude Giroux, mens han presset Jakub Vorácek til å skyte utenfor.

Zuccarello var første Rangers-skytter i aksjon, og han fintet Steve Mason i hjemmemålet ned på isen før han gikk rundt ham og puttet pucken i mål fra kort hold. Da gjorde det ikke noe at Dan Boyle misset med sitt forsøk.

- Liten mann, magiske hender, skrøt hockeyjournalisten Sean Heartnett på Twitter.

Zuccarello spilte 20.44 minutter i selve kampen, hvorav nesten tre minutter i forlengningen. Han var ikke på isen ved noen av de fire scoringene.

J.T. Miller og Chris Kreider scoret for Rangers, som vendte 0-1 til ledelse før Wayne Simmonds tvang fram forlengning med sin scoring i overtallsspill vel halvveis i siste periode.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media