Zuccarello avgjorde i NHL igjen i natt

Matchvinner med straffeslag på overtid mot Dallas Stars.

 NATT TIL LØRDAG:  Mats Zuccarello (23) setter det seiersgivende straffeslaget mot  Dallas Stars-målvakt Kari Lehtonen i Dallas. FOTO:Sharon Ellman, AP.
NATT TIL LØRDAG: Mats Zuccarello (23) setter det seiersgivende straffeslaget mot Dallas Stars-målvakt Kari Lehtonen i Dallas. FOTO:Sharon Ellman, AP.Vis mer

Mats Zuccarello Aasen fortsetter å imponere i National Hockey League (NHL). Fredag kveld ble han matchvinner igjen. Denne gangen scoret han på straffe. Han var den eneste som klarte å putte pucken i mål etter at kampen mellom Dallas Stars og New York Rangers måtte avgjøres på straffeslag. Det sto 2-2 etter ordinær tid og forlengelse.

Herlig straffe Zuccarello Aasen skjøt det andre straffeslaget for Rangers, og han satte pucken i mål etter at Derek Stepan hadde misset på det første forsøket for New York-laget. Deretter reddet keeper Henrik Lundquist skuddet fra Dallas' Mark Ribeiro, og nordmannen kunne nok en gang slippe jubelen løs. Han scoret sitt andre mål i NHL — og det skjedde i den andre kampen på rad. Dallas tok ledelsen ved Brian Sutherby sju minutter og 55 sekunder ut i den første perioden. I annen periode utlignet først Ruslan Fedotenko for Rangers, før Mark Ribeiro igjen sendte hjemmelaget i føringen. Artem Aanisimov ordnet 2-2 for Rangers åtte minutter og fire sekunder ut i den tredje og siste perioden.
Stort — Det er klart det er fantastisk å sikre laget mitt seieren nok en gang, men vi må ikke glemme at Hank reddet tre straffer fra Dallas-spillerne, så han var nøkkelen vår i denne kampen, sa Mats Zuccarello Aasen til NHL.com etter kampen. Det er ikke mer enn to dager siden han scoret sitt aller første mål i NHL, og fredag viste han at det ikke var noen tilfeldighet. Han viste også at han er en spesiell type spiller, som vet hvordan han skal finne veien til nettmaskene. — Vi spilte en god kamp i dag. Det er det mange som skal ha æren for. Dette var en lagseier, og det er viktig å huske etter denne kampen, sa Zuccarello Aasen, som var ivrig etter å dele æren for de to poengene med lagkameratene. — Det er klart det er bra for selvtilliten vår å vinne igjen, for andre kamp på rad. Når vi har klart å vinne to kamper etter hverandre og spilt på utebane, vet vi at ingenting er umulig, sa keeper Henrik Lundquist etter å ha prestert en strålende kamp. Mats Zuccarello Aasen spilte 14.33 minutter av kampen, og spilletiden hans var fordelt på 20 bytter.

(NTB)

 NATT TIL TORSDAG:  Nummer 36 Mats Zuccarello hylles av hjemmefansen i Madison Square Garden etter overtidsmålet som sikret seier mot  Carolina Hurricanes. FOTO:  Bruce Bennett/Getty Images/AFP.
NATT TIL TORSDAG: Nummer 36 Mats Zuccarello hylles av hjemmefansen i Madison Square Garden etter overtidsmålet som sikret seier mot Carolina Hurricanes. FOTO: Bruce Bennett/Getty Images/AFP. Vis mer