Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello både med scoring og assist for Rangers

Endte med solid seier.

 SCORING:  Her feirer Zuccarello en scoring med sin makker Derick Brassard. Foto: TODAY Sports.
SCORING: Her feirer Zuccarello en scoring med sin makker Derick Brassard. Foto: TODAY Sports. Vis mer

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen noterte seg for både mål og assist da New York Rangers banket Florida Panthers 5-2 i NHL onsdag.

Dermed fikk nordmannens lag en hyggelig opptur etter det sviende tapet mot Tampa Bay Lightning (0-5) bare to dager i forveien.

Nest flest assist - Det var fint å få en seier på en dårlig dag, sa Zuccarello til MSG.

Zuccarello satte inn 4-2-målet for gjestene i overtallsspill halvannet minutt før full tid. Det var hans tredje scoring for sesongen. I tillegg hadde han assist på Derick Brassards 1-0-scoring 13 minutter ut i kampen.

Zuccarello er oppe i 14 målpoeng (3 mål/11 assist) så langt denne sesongen. Han er den tredje beste poengplukkeren i Rangers og har nest flest assist.

Spilte mye 26-åringen fikk drøyt 16 minutter på isen i onsdagens kamp og hadde to skudd på mål. I pluss-/minusstatistikken endte han med -1.

Med seieren klatret New York Rangers til annenplass i Metropolitan Division, mens laget er nummer sju i Eastern Conference.

(NTB)