Norske spillere må bli mer som Sergio Ramos, sier Mats Zuccarello

Zuccarello blåser av Ramos-kritikk: «Hadde vi bare fostret vinnerskaller som han»

Ishockeystjernen Mats Zuccarello tok sosiale medier i bruk da han så seg lei av norske fotballfans som langer ut mot Real Madrids Sergio Ramos.

FNYSER AV RAMOS-KRITIKK: Mats Zuccarello.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
FNYSER AV RAMOS-KRITIKK: Mats Zuccarello. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ramos er blitt et hett debattert tema verden over etter hans røffe spill i lørdagens mesterligafinale, der han ledet Real Madrid-laget til 3-1-seier over Liverpool og nok en tittel i fotballens gjeveste klubbturnering.

Mange har kritisert den spanske stopperkjempen for å ha gått for hardt inn mot blant andre Liverpool-keeper Loris Karius, og flere går også så langt så langt som å hevde at han skadet stjernevingen Mohamed Salah med vilje.

Slikt snakk vil ikke Zuccarello ha noe av. Han holder med dem som mener at Ramos' vinnermentalitet og røffe spill er det som må til for å sikre seg pokaler.

«Slutt opp med det Ramos tullet nå a! Hadde vi fostra vinnerskaller som han her hjemme hadde vi kanskje vært noe annet en b/c nasjon i de største sportene i verden!", lyder det fra New York Rangers-profilen på Twitter.

Zuccarello har også retvitret et svar til ham som tar Ramos i forsvar og hevder at spanjolen umulig kan ha skadet Salah med overlegg.

Debatten rundt Ramos og hvorvidt han er en stygg eller smart spiller vil fortsette å herje i ukene som kommer. Iallfall hvis skulderskadde Mohamed Salah ikke rekker fotball-VM med sitt Egypt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer