Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello ble matchvinner for Rangers

Nordmannen med avgjørende straffescoring mot Predators.

SCORING: New York Rangers-spiller Mats Zuccarello avgjorde nattas oppgjør mot Nashville Predators med dette målet. Foto:Sanford Myers/AP
SCORING: New York Rangers-spiller Mats Zuccarello avgjorde nattas oppgjør mot Nashville Predators med dette målet. Foto:Sanford Myers/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oppgjøret mellom New York Rangers og Nashville Predators gikk helt til straffeslagkonkurranse. Mats Zuccarello ble mannen som avgjorde og sørget for at Rangers vant med stillingen 2-1.

Oppgjøret i Nashville trakk ut i tid og ble ikke særlig målrikt. Rick Nash satte inn et mål for Rangers i første periode, før Mike Fisher utlignet for hjemmelaget i andre periode.

Tredjeperioden ble målløs og dermed gikk kampen til overtidsspill uten at noen av lagene scoret der heller.

Til slutt var det klart for straffeslagkonkurranse. Hjemmelagets første forsøk av Ryan Johansen ble reddet av Rangers målvakt Henrik Lundquist. Jimmy Vesey fulgte opp med scoring for Rangers, før Craig Smith gjorde et nytt forsøk for Predators, men bommet.

Dermed var kampen avgjort da Mats Zuccarello satte det fjerde straffeslaget i mål.

Nordmannen var på isen i 18 minutter og 30 sekunder under kampen og hadde to skudd på mål.

Rangers har nå 22 seire på 33 kamper.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!