Zuccarello ble matchvinner

Nå har han scoret på tre av tre straffer i sin ferske NHL-karriere.

HØYREVINGEN: Mats Zuccarello ble matchvinner i nattens kamp mot  Atlanta Thrashers. Dette er tredje gang på kort tid at nordmannen sscorer på straffeslag.  FOTO: AP Photo/David Goldman
HØYREVINGEN: Mats Zuccarello ble matchvinner i nattens kamp mot Atlanta Thrashers. Dette er tredje gang på kort tid at nordmannen sscorer på straffeslag. FOTO: AP Photo/David GoldmanVis mer

(Dagbladet): (New York Rangers - Atlanta 2-2, 3-2 etter straffer)

- Boyle gjorde en kjempejobb før det siste målet og Lundqvist er fantastisk igjen. Dette er lagarbeid på sitt beste i en viktig seier, sier Zuccarello til ESPN.

Mats Zuccarello ble kampens matchvinner for New York Rangers med straffeslaget mot Atalanta Trashers i nattens NHL-kamp. 

- Han gjør dette til en hobby, sa ESPNs TV-kommentator.

Tidlig ledelse Nik Antropov hadde gitt Atlanta ledelsen tidlig i første periode, men Wojtek Wolski utlignet for gjestene i begynnelsen av midtperioden. Anthony Stewart ga Thrashers ledelsen igjen etter 38 minutter.

Med drøyt fem minutter igjen av siste periode sørget Brian Boyle for 2-2 og sendte kampen til forlengning. Da det ikke ble mål i «sudden death», måtte kampen avgjøres på straffer, og der var Zuccarello Aasen igjen iskald.

Førsteårsproffen ble kåret til kampens beste spiller.

Han spilte snaut 18 minutter for Rangers og hadde fem skudd. Han var på isen ved New Yorks 1-1-scoring og endte med +1 i pluss-/minusstatistikken.

- Jeg hadde mange sjanser, men (Ondrej) Pavelec var veldig god i kveld. Vi burde ha avgjort kampen i andre periode siden vi hadde så mange sjanser, sier Succarello i følge NTB.

- Jeg synes vi kontrollerte kampen i de to første periodene, så vi må begynne å score på sjansene våre tidligere, sa Zuccarello.