KAMPEN FOR TILVÆRELSEN: Mats Zuccarello Aasen er nødt til å levere varene i Connecticut Whale dersom han igjen skal kunne få noe å juble for i Rangers-trøya. I natt dominerte han med to mål og én assist og ble kåret til kampens beste spiller mot Manchester Monarchs i AHL.Foto: SCANPIX/Al Bello/Getty Images/AFP
KAMPEN FOR TILVÆRELSEN: Mats Zuccarello Aasen er nødt til å levere varene i Connecticut Whale dersom han igjen skal kunne få noe å juble for i Rangers-trøya. I natt dominerte han med to mål og én assist og ble kåret til kampens beste spiller mot Manchester Monarchs i AHL.Foto: SCANPIX/Al Bello/Getty Images/AFPVis mer

Zuccarello dominerte i AHL

To mål, én assist og kåret til kampens beste

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen scoret to mål, bidro med en assist og ble kåret til kampens beste spiller i rekrutteringsligaen AHL fredag.

Motstander Manchester Monarchs ble smadret med 0-5 av Zuccarello og co. i Connecticut Whale. Nordmannens lag ledet 1-0 etter første periode. Bare 42 sekunder ut i annen periode viste Zuccarello magi med scoring i overtallsspill.

Connecticut økte til 3-0 før oslomannen igjen slo til foran mål med 4-0-scoringen 14 minutter ut i samme periode.

Begge scoringene ble assistert av John Mitchell og Blake Parlett.

- Jeg er her for å vise at jeg er en spiller som kan bidra offensivt i NHL. Det er alles drøm her nede (i AHL) å spille i NHL. Jeg har vært der og vet at jeg hører hjemme i NHL. Jeg må bare fortsette å spille godt her, sa Mats Zuccarello Aasen til Whales hjemmeside.

Nordmannen avsluttet poengfesten med å assistere Mitchell på 5-0-målet mot slutten av annen periode.

Nordmannen fikk skryt av trener Ken Gernander.

- Han er en smart pasningslegger og har fin oversikt på isen. En lur spiller som er morsom å se på.

3272 tilskuere så kampen i XL Center hjemme i Connecticut.

I fjor scoret nordmannen 13 mål og hadde 16 assists for Connecticut Whale på 36 kamper i AHL. I proffligaen NHL har 24-åringen 6 scoringer og 17 assists etter 46 kamper totalt.

Mats Zuccarello Aasen ble sendt ned til rekruttligaen etter tre strake tap i NHL-sesongåpningen med New York Rangers.

(NTB)