SEIER:  Her feirer Derick Brassar en scoring sammen med lagkamerat Zuccarello. Foto: AP.
SEIER: Her feirer Derick Brassar en scoring sammen med lagkamerat Zuccarello. Foto: AP.Vis mer

Zuccarello er bare én seier unna finalen i NHL-sluttspillet

Rangers vant 3-2.

Dermed leder Zuccarellos Rangers 3-1 i kamper og trenger bare én seier til for å sikre seg finaleplass mot enten Los Angeles Kings eller Chicago Blackhawks.

Carl Hagelin sendte vertene i ledelsen drøye sju minutter ut i kampen mens Rangers spilte i undertall. Francis Bouillon utlignet for gjestene fra Montreal åtte minutter ut i midtperioden.

55 sekunder før siste pause var imidlertid Rangers igjen tilbake i føringen igjen da Derick Brassard fosset mot mål og sendte i vei et slagskudd som føk inn bak Dustin Tokarski i Montreal-buret.

Men i en match der spesielt Rangers-spillerne tilbrakte mye tid i utvisningsboksen, utlignet Montreals offensive forsvarsspiller P.K. Subban med et knallhardt skudd allerede to minutter ut i tredje periode, selvsagt i overtallsspill.

I en fartsfylt kamp med mange utvisninger og store sjanser for begge lagene, sto begge målvaktene bunnsolid. Oppgjøret i Madison Square Garden gikk til overtid, og seks minutter og to sekunder ut i den fjerde perioden avgjorde Martin St. Louis med et kjapt skudd fra skrå vinkel.

Mats Zuccarello var på isen i 17 minutter og 15 sekunder og endte med 1 i pluss-/minusstatistikken. For tredje kamp på rad gikk nordmannen av isen uten poeng.

Femte kamp i sluttspillfinalen i Eastern Conference går allerede tirsdag kveld i Montreal. En eventuell sjette og sjuende kamp går allerede torsdag og lørdag.

(NTB)