INN I FØRSTEREKKA: Mats Zuccarello Aasen er forfremmet til New York Rangers' førsterekke. Foto: Roy Wahlstrøm / Dagbladet
INN I FØRSTEREKKA: Mats Zuccarello Aasen er forfremmet til New York Rangers' førsterekke. Foto: Roy Wahlstrøm / DagbladetVis mer

Zuccarello «forfremmet»

- Spiller ekstremt bra for øyeblikket.

Mats Zuccarello imponerer med sitt spill for New York Rangers, og trener Alain Vigneault flyttet ham onsdag opp til lagets førstefemmer i power play. 

Zuccarello og Ryan McDonagh ble begge «forfremmet», på bekostning av Martin St. Louis og Dan Boyle.

- Mats har funnet spillet sitt og spiller ekstremt bra for øyeblikket. Han viser stor selvtillit med pucken, og jeg følte at han burde spille med sine vanlige rekkekamerater (Derick Brassard og Rick Nash) i powerplay også, sa Vigneault til klubbens nettsted.

Zuccarello scoret to mål da Toronto Maple Leafs ble slått 5-4 tirsdag, og han har for første gang i NHL-karrieren målpoeng i seks kamper på rad. Det er blitt tre mål og fem assist på de kampene.

I bortekampen mot Colorado Avalanche torsdag skal Zuccarello, Nash og Brassard spille sammen i 1.-rekken i overtallsspill, med McDonagh og Derek Stepan som backer.

- Overtallsspillet vårt har vært bra, men slik Mats har spilt de siste fire-fem kampene så fortjener han å være i førsteoppstillingen, sa Vigneault.

Rangers er nummer ti i NHL med utnyttelsesprosent på 19,6 i overtallsspill.

(NTB)