Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello fortsetter å herje for Rangers

Men kunne ikke hindre nytt tap.

SCORET: Mats Zuccarello Aasen scoret mot Pittsburgh Penguins. Foto: AP Photo/Gene J. Puskar/NTB Scanpix
SCORET: Mats Zuccarello Aasen scoret mot Pittsburgh Penguins. Foto: AP Photo/Gene J. Puskar/NTB Scanpix Vis mer

Mats Zuccarello Aasen fikk mye skryt og scoret et mål, men likevel ble det klart 2-5 tap for New York Rangers i kampen mot Pittsburgh Penguins fredag.

Da nordmannen slapp til foran mål og satte pucken i nettet ledet Penguins 4-0. Zuccarello reduserte til 4-1 7.43 minutter ut i den tredje perioden. Bnenoit Pouliot og Derick Brassard var assister.

Vel fire minutter etter at Zuccarello hadde redusert scoret også Ryan McDonaugh for Rangers med Zuccarello og Dan Giardi som assister. Det betyr at New York-laget vant 2-1 i den siste perioden, men det hjalp lite i og med at Penguins tok de to første periodene med 2-0 i hver.

Mats Zuccarello var på isen i 17.53 minutter, men han måtte også tåle to minutter i utvisningsboksen i løpet av kampen fredag kveld (lokal tid).

Bra kamp - Vi spiller en bra kamp og skaper mye, men gir bort for mange pucker og gjør det enkelt for dem. Vi gir rett og slett bort for lette mål, sa Zuccarello til Nettavisen etter kampen. Han slo også fast at slik spill ikke holder mot et lag av Pittsburghs kaliber.

Det hjalp lite at Rangers vant skuddstatistikken 35-28, for det var Pittsburgh-spillerne som fant veien til nettmaskene.

Suksessen til den norske landslagsspilleren i New York fortsetter. Han topper den interne poengligaen i Rangers med 30 poeng etter at han fredag scoret sitt tiende mål og hadde sin 20. assist for klubben.

- Jeg tenker ikke på dette, for når vi taper legger det en demper på det meste, sa nordmannen til Nettavisen etter Pittsburgh-kampen.

Avgjort Kampen mellom Pittsburgh og Rangers ble avgjort tidlig i annen periode, sa finnen Jussi Jokinen satte inn sitt andre mål for kvelden og ga Pittsburgh en 3-0 ledelse. Det skjedde 1.09 minutt i perioden.

I den første perioden var det først Chris Kunitz og deretter Jokinen som førte Penguins i ledelsen. Deretter økte først Jokinen og deretter Sidney Crosby. Med 0-4 etter to perioder var kampen kjørt for Zuccarello og co.

Men for nordmannen ble reduseringen snaue åtte minutter ut i den siste perioden en opptur. Han fikk også en assist på den andre scoringen og var en av Rangers beste spillere.

Rapportene fra kampen går ut på at Penguins vant en fortjent seier.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media