TILBAKE: Mats Zuccarello er tilbake på isen 19. juni - under sin egen veledighetskamp. Foto: AP Photo / Craig Ruttle / NTB Scanpix
TILBAKE: Mats Zuccarello er tilbake på isen 19. juni - under sin egen veledighetskamp. Foto: AP Photo / Craig Ruttle / NTB ScanpixVis mer

Zuccarello gjør comeback under sin egen veledighetskamp

Tilbake på isen 19. juni.

Mats Zuccarello gjør comeback på isen i sin egen veldedighetskamp i Stavanger 19. juni.

- Jeg spiller, bekrefter den norske NHL-stjernen overfor TV 2.

Det er to måneder siden nordmannen pådro seg en alvorlig hodeskade da han fikk en puck i hodet. Foruten ett møte med pressen har 27-åringen vært taus om sin egen tilstand.

- Jeg kunne ikke gå og røre meg på de første to-tre ukene. Når jeg reiste meg opp av sofaen, holdt jeg på å besvime. Men jeg gikk ganske raskt fra å være skikkelig dårlig til å bli pigg igjen, sa han til NTB for en drøy uke siden.

Ifølge TV 2 vil han bli fortelle mer om skadeperioden dagen før veldedighetskampen 19. mai.

- Jeg kan bekrefte at Mats gjør comeback på is i den kampen sammen med flere av hans gode venner fra Rangers. Det kommer til å bli en stor fest i DNB Arena, og Mats er veldig glad for at han selv kan være med å bidra på isen, sier Zuccas manager, Kevin Skabo, til kanalen.

Kampen som kalles Zuccarello All Star Game, vil bli spilt mellom Zuccas lag, bestående av flere NHL-stjerner, og Stavanger Oilers.

(NTB)