- Zuccarello har ikke takket for tilliten han har fått av Rangers

Nordmannen tror han vrakes mot Philadelphia i natt.

LITE EFFEKTIV: Mats Zuccarello (i midten) har fått mye spilletid i New York Rangers denne sesongen, men har ikke klart å score eller produsere noen mål ennå. Nå tror han selv at han vrakes til nattens kamp mot Philadelphia Flyers. Foto: Derek Leung / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
LITE EFFEKTIV: Mats Zuccarello (i midten) har fått mye spilletid i New York Rangers denne sesongen, men har ikke klart å score eller produsere noen mål ennå. Nå tror han selv at han vrakes til nattens kamp mot Philadelphia Flyers. Foto: Derek Leung / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

Mats Zuccarello fikk tillit i svært varierende grad av den forrige New York Rangers-bossen John Tortorella i fjor. I amerikanske medier nøt nordmannen derimot stor anerkjennelse.

Men etter en svak sesongstart for både Rangers og Zuccarello denne sesongen, så er vinden i ferd med snu når det gjelder Mats? støtte i mediene.

Zuccarello har fått mellom 15 og 19 minutter på isen i hver av de sju første Rangers-kampene, men uttellingen er nedslående lesning:

Null mål. Null målgivende. Og minus tre på +/- statistikken.

Tålmodigheten slutt? På de 15 siste Rangers-kampene sist sesong noterte Zuccarello seg for åtte poeng (tre mål/fem målgivende).

«Hvor stor tålmodighet bør Rangers ha med Zuccarellos motgang?», spør kommentator Tom Urtz jr. i bleacher report i går.

Og kommer delvis med svaret selv:

«Med tanke på at Zuccarello så sterkt ønsket å fortsette i Rangers, så er det ekstra press på ham til å prestere. Men så langt denne sesongen har han ikke takket for tilliten han har fått til å spille i NHL. »

Store forventninger I sitt første opphold i Rangers, i 2010/2011, ble Zuccarello en hit i verdensmetropolen. 23 poeng ( 6 mål/17 assists fikk bifall fra ekspertisen, og mye tydet på at Rangers general manager Glen Sather hadde funnet en liten diamant i den lille nordmannen.

Og etter et godt sluttspill for Rangers sist var forventningene stor til Zuccarello før årets sesong.

Og skuffelsen tilsvarende stor når Zuzzarello ikke har klart å levere varene.

Mange skader Rangers' sportslige motgang så langt denne sesongen skyldes slett ikke bare Zuccarello.

Skader på stjernespillerne Rick Nash, Ryan Callahan og Carl Hagelin har svekket laget betraktelig. Men det kan uansett ikke brukes som unnskyldning på at den kreative nordmannen ikke har notert seg for et eneste poeng så langt denne sesongen.

Kritisk til seg selv Overfor TV2 legger ikke Mats Zuccarello Aasen skjul på at han har "spilt dritdårlig" denne sesongen, og overfor kanalen tror han at han vil bli vraket av trener Alain Vigneault i lagoppstillingen til nattens kamp mot Philadelphia Flyers.

- Det er ingen hemmelighet at jeg at jeg har spilt dritdårlig. Og det er ikke noe gøy når man ikke bidrar. Det ender med at man tenker mye. Slik det ser ut nå tror jeg neppe at jeg spiller i morgen, sier Mats Zuccarello Aasen til TV2.