Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL-sluttspillet:

Zuccarello herjet for Rangers i sluttspillkamp

Sende Rangers til neste runde i sluttspillet. 

FEIRER: New York Rangers' Mats Zuccarello feirer to mål i andre periode lørdag. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
FEIRER: New York Rangers' Mats Zuccarello feirer to mål i andre periode lørdag. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

New York Rangers - Montreal Canadiens 3-1 (4-2 i kamper)

New York Rangers lå under 0–1 for Montreal Canadiens i kampen om kvartfinale i NHL-sluttspillet. Da slo Mats Zuccarello til med to scoringer for Rangers og sendte Rangers til neste runde i NHL-sluttspillet.

Det sto om kvartfinaleplass for New York Rangers og Montreal Canadiens, der beste lag etter sju kamper går videre. Før sjette kamp lørdag var stillingen 3–2 til Rangers. Med 3-1-seieren lørdag gikk New York-laget dermed videre.

Canadiens åpnet kampen med scoring av Alexej Emelin i sjuende minutt av første periode. I andre periode kom Rangers tilbake, da Mats Zuccarello først utlignet etter to og ett halvt minutt og deretter ga laget sitt ledelsen 2–1 elleve minutter senere. Fansens favoritt hadde snudd kampen.

Canadiens presset på i tredje periode, men til slutt ble det Rangers, ved Derek Stepan, som scoret og sikret seieren i sluttsekundene: 3–1 for kvelden og 4–2 totalt.

Før kampen spådde Zucca et jevnt oppgjør.

- Montreal kommer til å gå ut tøft, og spille bra og hardt. Så vi må være klare. Jeg tror alle er det, og vi har en mulighet til å spille en god kamp hjemme, sa han.

Hans norske motpart i Montreal, Andreas Martinsen, fikk ikke spille kampen lørdag.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media