Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello herjet

Mats Zuccarello storspilte for Minnesota Wild i nattens oppkjøringskamp før NHL-sesongen. Han scoret og hadde to målgivende i 4-3-seieren over Colorado Avalanche.

MÅL: For Mats Zuccarello. Foto: NTB Scanpix
MÅL: For Mats Zuccarello. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Foran rundt 17 000 tilskuere i Minnesota var det «Zucca»-show da Minnesota Wild tok imot Colorado Avalanche på hjemmeis, drøye to uker for Wild åpner i serien mot Nashville Predators borte.

Først var 32-åringen tredje sist på 2-1-scoringen til Jason Zucker tre minutter ut i den andre perioden. Nordmannen fant Matthew Dumba foran mål, som sentret til Zucker. Han pirket pucken i mål fra kloss hold.

Tolv minutter senere var Zuccarello nest sist på pucken da Eric Staal gikk fra egen sone og gjorde alt på egen hånd. Han limte pucken opp i krysset med fem minutter igjen av den andre perioden.

Og som om ikke det var nok, satte han inn sitt første mål i oppkjøringen med ti minutter igjen å spille av kampen. Scoringen var av den meget lekre sorten - Jordan Greenway spilte Zuccarello alene gjennom med Pavel Francouz i Avalanche-målet. Da hadde 32-åringen akkurat kommet ut av utvisningsboksen.

Nordmannen var iskald og gjorde sin signaturbevegelse alene med Francouz - sakket ned farten, kjørte en kroppsfinte og dro pucken den andre veien. Francouz var utspilt og Zuccarello hadde få problemer med å legge pucken i mål, til ellevill jubel fra de 17 000 fremmøtte.

Wild vant til slutt 4-3. Det var klubbens første seier i denne oppkjøringen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling