Zuccarello hylles av fansen etter ny fest­forestilling for Rangers

Mål og to målgivende.

(Dagbladet): Det har blitt skrevet spaltemeter på spaltemeter om Mats Zuccarello Aasens eventyrlige start på den nye sesongen, og den er i ferd med å bli enda bedre.

I natt sto han for to målgivende pasninger og lagets tredje mål da New York Rangers kom seg tilbake på vinnersporet med 5-4 over Florida Panthers i BB&T Center.

Hyllesten «Zuuuuuuc» kunne ifølge Rangers' Twitterkonto høres fra de tilreisende supporterne etter at nordmannen sikret seg sitt 19., 20. og 21. målpoeng for sesongen.

Tre poeng Tampa Bay Lightning stoppet Rangers' imponerende seiersrekke natt til fredag da de vant 2-1.

Zuccarello, som fire dager i forveien hadde sikret den niende strake seieren for laget fra verdensmetropolen, endte uten målpoeng, men i dag var han tilbake i poengprotokollen.

Allerede i den første perioden var han delaktig i spillet som satte opp Rick Nash da han satte inn sitt tredje mål for sesongen.

Tidlig i den andre perioden utliknet Nick Bjugstad for Panthers, før Nash igjen ga Rangers ledelsen etter assist av Zuccarello og Marc Staal.

Etter en utlikning sent i den andre perioden var det Zuccarello selv som ga Rangers ledelsen med sesongens tiende mål 10:16 ut i den tredje perioden, og med litt under åtte minutter igjen av kampen så det ut til at Viktor Stalberg satte den siste spikeren i kista med 4-2.

Overtidsdrama Men Florida kom tilbake for tredje gang, og i løpet av kampens tre siste minutter reduserte først Aleksander Barkov før evigunge Jaromir Jagr utliknet og kampen gikk til spilleforlengelse.

Der skulle Rick Nash vise seg å bli helten for Rangers da han etter to minutter satte inn 5-4 og sikret seieren for Rangers med sin tredje scoring for kampen.

Som vanlig leverte Henrik Lundqvist en stor forestilling mellom stengene, og tross fire baklengs kunne han vise til 39 redninger - en av dem et straffeslag like før slutt i den tredje perioden.

Martinsen-mål Norges andre NHL-spiller, Andreas Martinsen, noterte seg også i målprotokollen i natt - hans første scoring i verdens desidert største ishockeyliga.

Snaut halvveis i den tredje perioden reduserte Martinsen til 3-6 for Colorado Avalanche, men det hjalp lite.

Washington Capitals vant til slutt kampen 3-7.