Zuccarello i storform da Rangers vant

- For en pasning av Zuccarello. Vakkert.

VANT: Mats Zuccarello bidro til seier for New York Rangers mot New Jersey Devils i natt. Her fra møtet med Chicago Blackhawks på hjemmebane forrige uke. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM/NTB Scanpix
VANT: Mats Zuccarello bidro til seier for New York Rangers mot New Jersey Devils i natt. Her fra møtet med Chicago Blackhawks på hjemmebane forrige uke. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM/NTB ScanpixVis mer
  • Zuccarello er nominert til «Folkets Idrettspris». Stem nederst i artikkelen.

Stillingen mellom New Jersey Devils og New York var uavgjort etter overtid i Madison Square Garden. Mats Zuccarello satte en av de avgjørende straffene og bidro til Rangers-seier 3-2.

Djevlene fra den andre siden av Hudsonelven hadde igjen tatt turen til Manhattan, men denne gangen ble det langt jevnere enn da de to lagene møttes for en uke siden. I stedet for en overlegen hjemmeseier, ble det en sliteseier for norske Zuccarello og hans lagkamerater.

Devils åpnet med 1-0 i overtallsspill ved P.A. Parenteau etter drøyt fire minutter.

I andre periode utlignet Rangers ved Chris Kreider etter en assist fra Mats Zuccarello. Nordmannen sneik seg bak målet og sendte en finfin pasning til Kreider som fikk en enkel jobb med å sende pucken i mål.

- For en pasning av Zuccarello. Vakkert, utbrøt MSG-kommentator Joe Micheletti.

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før New Jersey svarte. Under to minutter etter Rangers-scoringen var Zuccarello tredje sist på pucken, da Miles Wood scoret for «djevlene». Men med et drøyt minutt igjen av perioden utlignet Derek Stepan for Rangers.

Tredje periode ble målløs, og dermed gikk kampen til overtid. Men heller ikke den utvidede spilletiden bød på flere scoringer, og det hele måtte til slutt avgjøres på straffe.

Zucca tok den første for Rangers og satte den trygt i Devils-målet. Deretter fulgte tre redninger og en bom, før Michael Camalleri satte en i mål for gjestene fra New Jersey.

Kevin Hayes sørget for det som skulle vise seg å bli den avgjørende scoringen for Rangers. Devils hadde riktignok en siste sjanse til å holde liv i oppgjøret, men Damon Severson bommet.

(NTB/Dagbladet)