Zuccarello i storform da Rangers vant

- For en pasning av Zuccarello. Vakkert.

VANT: Mats Zuccarello bidro til seier for New York Rangers mot New Jersey Devils i natt. Her fra møtet med Chicago Blackhawks på hjemmebane forrige uke. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM/NTB Scanpix
VANT: Mats Zuccarello bidro til seier for New York Rangers mot New Jersey Devils i natt. Her fra møtet med Chicago Blackhawks på hjemmebane forrige uke. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Zuccarello er nominert til «Folkets Idrettspris». Stem nederst i artikkelen.

Stillingen mellom New Jersey Devils og New York var uavgjort etter overtid i Madison Square Garden. Mats Zuccarello satte en av de avgjørende straffene og bidro til Rangers-seier 3-2.

Djevlene fra den andre siden av Hudsonelven hadde igjen tatt turen til Manhattan, men denne gangen ble det langt jevnere enn da de to lagene møttes for en uke siden. I stedet for en overlegen hjemmeseier, ble det en sliteseier for norske Zuccarello og hans lagkamerater.

Devils åpnet med 1-0 i overtallsspill ved P.A. Parenteau etter drøyt fire minutter.

I andre periode utlignet Rangers ved Chris Kreider etter en assist fra Mats Zuccarello. Nordmannen sneik seg bak målet og sendte en finfin pasning til Kreider som fikk en enkel jobb med å sende pucken i mål.

- For en pasning av Zuccarello. Vakkert, utbrøt MSG-kommentator Joe Micheletti.

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før New Jersey svarte. Under to minutter etter Rangers-scoringen var Zuccarello tredje sist på pucken, da Miles Wood scoret for «djevlene». Men med et drøyt minutt igjen av perioden utlignet Derek Stepan for Rangers.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer