Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello kan miste norsk duell mot Thoresen

- Jeg er drittlei av å være skadd.

MØTE I FARE: De russiske klubbene til Patrick Thoresen (t.h.) og Mats Zuccarello møtes på lørdag. Zuccarello står i fare for å miste kampen på grunn av skade. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX
MØTE I FARE: De russiske klubbene til Patrick Thoresen (t.h.) og Mats Zuccarello møtes på lørdag. Zuccarello står i fare for å miste kampen på grunn av skade. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX Vis mer

Mats Zuccarello er ute med skade etter bare to kamper i russiske KHL, melder Hockeymagasinet.

Den norske ishockeystjernen skal slite med en såkalt «lower body»-skade. Foreløpig er det usikkert hvor lenge Zuccarello må holde seg unna isen.

- Jeg vet ikke hvor lang tid dette tar, men det jeg vet er at jeg er drittlei av å være skadd, sier Zuccarello, som også mistet deler av forrige sesong på grunn av skader.

Zuccarellos lag, Metallurg Magnitogorsk, har åpnet KHL-sesongen med to knepne bortetap. Onsdag spiller laget hjemme mot KHL-mesteren Dinamo Moskva.

Lørdag venter SKA St. Petersburg med Patrick Thoresen i laget, men det blir høyst trolig uten Zuccarello i aksjon.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media