Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL-sluttspillet:

Zuccarello ledet Rangers til kjærkommen seier

Etter to sure tap i sluttspilloppgjøret, var Mats Zuccarello første målscorer da New York Rangers slo Ottawa Senators 4-1 på hjemmeis den tredje kampen.

I FORM: Mats Zuccarello lurte pucken forbi Ottawa Senators' målvakt fem og et halvt minutt ut i første periode av tirsdagens kamp. Foto: Frank Franklin Ii / AP / NTB scanpix
I FORM: Mats Zuccarello lurte pucken forbi Ottawa Senators' målvakt fem og et halvt minutt ut i første periode av tirsdagens kamp. Foto: Frank Franklin Ii / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stillingen mellom New York Rangers og Ottawa Senators er nå 1-2 i NHL-sluttspillet. Etter den forrige kampen, som Rangers tapte tross komfortabel ledelse, hadde laget fra New York mye å bevise.

Fem og et halvt minutt ut i første periode, var Zuccarello på pucken og førte hjemmelaget i ledelsen. Det var Zuccarellos 11. sluttspillmål i NHL-karrieren.

Lagkamerat Michael Grabner fulgte etter og økte ledelsen til 2-0 etter 13 og et halvt minutts spill - denne gangen etter en assist fra nordmannen.

I andre periode sørget Rick Nash for å øke ledelsen etter 12 og et halvt minutt, etterfulgt av Oscar Lindeberg om lag fire minutt senere.

Da stillingen sto 4–0 til Rangers, kom bortelaget med sin første scoring i de siste minuttene av andre periode.

Tredje periode ble målløs og stillingen endte 4-1 til hjemmelaget.

Zuccarello fikk 18 minutter og 16 sekunder spilletid denne gangen.