Mats Zuccarello scoret for Dallas Stars

Zuccarello-mål på første forsøk i NHL-sluttspillet

I sin tredje kamp for Dallas Stars puttet Mats Zuccarello og bidro til 3-2-seieren over mot Nashville Predators i NHL-sluttspillet.

SCORET: Mats Zuccarello scoret i sin tredje kamp for Dallas Stars. Foto: Frederick Breedon/Getty Images/AFP
SCORET: Mats Zuccarello scoret i sin tredje kamp for Dallas Stars. Foto: Frederick Breedon/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kampen var den første i den første sluttspillrunden i best av sju-serien i Eastern Conference. Zuccarello ordnet 3-1-målet i 3. periode. Nordmannen reagerte lynraskt på en retur fra Nashville Predators' keeper og satte pucken resolutt i mål.

Kampens første var det hjemmelaget Nashville Predators som sto for. Det var signert Roman Josi 12 minutter ut i første periode. Ledelsen varte ikke lenge for hjemmelaget, for i andre periode utlignet finske Miro Heiskanen til 1-1 for Stars på Bridgestone Arena.

Heiskanen scoret igjen seks minutter ut i tredje periode og sendte bortelaget i ledelsen, før Mats Zuccarello satte pucken i mål fire minutter senere til stillingen 3-1. Målet er nordmannens andre i Stars-karrieren. Pernell Karl «P.K.» Subban sørget for en siste nettkjenning for hjemmelaget, men det var ikke nok til å stå imot stjernene fra Dallas.

Zuccarello fikk 13 minutter og 50 sekunder på isen.

To kamper

Nordmannen har bare spilt tre kamper for Stars etter at han ble hentet fra New York Rangers rett før overgangsfristen i februar på grunn av et armbrudd i debuten 24. februar. Han gjorde comeback 2. april, dagen Stars sikret sluttspillplass. Nordmannen ble spart i de to siste grunnseriekampene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer