Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello matchvinner i etterlengtet seier for Rangers

Noterte seg også en assist.

New York Rangers ble holdt til forlengning av Anaheim Ducks, men snudde tapsrekken i NHL da Mats Zuccarello fikset 3-2-seier til vertene.

Nordmannen, som har vært Rangers' viktigste offensive spiller i høstsesongen, avgjorde i overtall 2.37 minutter ut i forlengningen. Fra før hadde han notert en assist til hjemmelagets 2-1-scoring tidlig i tredje periode.

Det var New York-lagets to beste poengplukkere, Zuccarello og Derick Brassard, som stjal showet i Madison Square Garden tirsdag kveld. Rekkekameraten bidro med to scoringer samt målgivende pasning på «Zuccas» matchvinnermål.

Det var riktig nok gjestene fra Anaheim i California som kom best i gang. Elleve minutter var spilt da Corey Perry scoret på pasning fra Rickard Rakell og stilnet hjemmefansen.

Brassard rakk å utligne før perioden var omme. Han snappet opp Josh Mansons elendige pasningsforsøk i egen sone og hamret pucken kontant i mål.


 

Etter en målløs midtperiode var det en annen Ducks-spillers tur til å bli latterliggjort i starten på den tredje. En aggressiv Zuccarello tok pucken fra Jiri Sekac og ga Brassard en enkel jobb med å sende Rangers i ledelsen.

Ducks sikret forlengning da Rakell kvitterte tre minutter før full tid, men fikk bare med seg ett poeng fra New York. Seieren smakte godt for et Rangers-lag som hadde tapt tre strake kamper.

Mats Zuccarello spilte 19.56 minutter, løsnet tre skudd og var på isen ved alle Rangers' mål i hjemmekampen. Han rundet 30 målpoeng denne sesongen, jevnt fordelt på 15 mål og 15 assists.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media