Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello med assist i ny Rangers-seier

Tredje sist på pucken.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mats Zuccarello var tredje sist på pucken da New York Rangers slo Carolina Hurricanes 1-0 på hjemmeis i NHL søndag.

Ryan McDonagh ble matchvinner. Han scoret oppgjørets eneste mål allerede etter 4.10 minutter i Madison Square Garden.

Zuccarello startet angrepet som ledet til scoringen. Nordmannen slo pucken mot vantet, og Derek Stepan kom seirende ut av den påfølgende duellen og serverte McDonagh.

- Det var godt å komme hjem igjen. Det føltes som det var lenge siden vi var her sist, så det var godt å høre hjemmepublikummet igjen og bruke den energien de ga oss, sa McDonagh til Rangers' nettsted.

Hurricanes-målvakt Anton Khudobin ble stadig satt under press, men reddet de påfølgende 30 skuddene fra hjemmelaget. Cam Talbot fikk søndag sjansen i Rangers-målet og reddet samtlige av gjestenes 18 skudd.

Zuccarello var på isen i 18.04 minutter. Oslo-gutten hadde tre skudd på mål. Med søndagens assist er han oppe i 16 målpoeng denne sesongen.

Seieren var Rangers' sjette på rad. Laget slo Carolina Hurricanes også lørdag, da med 3-2 på borteis. Zuccarello avgjorde ved å være den eneste som fikk pucken i mål i straffeslagkonkurransen. I den kampen noterte han seg også for en assist.

New York Rangers ligger på tredjeplass i sin NHL-avdeling. Zuccarello og co. har 38 poeng etter 31 kamper.

(NTB)