Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello med assist i Rangers-tap

Sidney Crosby & co ble for sterke.

 MÅLGIVENDE:  Mats Zuccarello leverte en målgivende da Rangers tapte borte mot Pittsburgh Penguins. Foto: NTB Scanpix.
MÅLGIVENDE: Mats Zuccarello leverte en målgivende da Rangers tapte borte mot Pittsburgh Penguins. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

New York Rangers tok ledelsen på bortebane mot Pittsburgh Penguins torsdag, men etter ledermålet var det vertene som dominerte.

Chris Kreider ga Rangers ledelsen 16.50 minutter ut i annen periode etter en målløs første periode. Mats Zuccarello hadde assist på scoringen.

Men det var ikke lenge gjestene fra New York kunne glede seg over å være i føringen. 57 sekunder etter at Kreider hadde satt pucken i mål, skapte Sidney Crosby balanse i stillingen.

Så gikk det ikke mer enn 21 sekunder før hjemmelaget gikk opp i ledelsen. Jevgenij Malkin satte inn 2-1-målet etter 18.08 minutter av annen periode, og om ikke det var nok gjorde Patric Hornqvist 3-1 34 sekunder før slutt i omgangen. Det vil si at Penguins avgjorde kampen i løpet av halvannet minutt mot slutten av midtperioden.

Zuccarello var på isen i 16 minutter og 47 sekunder. Han hadde fem skudd på mål, men var ikke i nærheten av scoring.

I den tredje og siste perioden fastsatte Phil Kessel sluttresultatet til 4-1 med en scoring 2.04 minutter før slutt.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram