Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello med assist i storseier

Rangers slo Capitals 6-0 på bortebane.

ASSIST I STORSEIER: Mats Zuccarello Aasen (t.v .) bidro med en assist da New York Rangers banket Washington Capitals 6-0 på bortebane.Foto: SCANPIX/REUTERS/Molly Riley
ASSIST I STORSEIER: Mats Zuccarello Aasen (t.v .) bidro med en assist da New York Rangers banket Washington Capitals 6-0 på bortebane.Foto: SCANPIX/REUTERS/Molly Riley Vis mer

Mats Zuccarello Aasen fikk én andreassist da New York Rangers tok en overbevisende 6-0-seier borte mot Washington Capitals.

Erik Christensen vartet opp med to mål og to målgivende pasninger i fredagens seksmålsseier. Best hos NY Rangers var likevel målvakten Henrik Lundqvist.

Nå håper den svensken keeperen å sette personlig rekord i antall grunnseriekamper uten baklengsmål. I 2007/08-sesongen holdt Lundqvist nullen i ti av NHLs 82 grunnseriekamper.

Etter «smultringen» mot Washington er han allerede oppe i åtte.

- De seneste kampene har føltes veldig bra, og denne her var ekstra deilig å få siden vi spilte så stabilt, sa Lundqvist til TT.

19 kamper gjenstår før et eventuelt sluttspill for NY Rangers' del.

- Vi får se om jeg rekker (rekord). Fortsetter vi slik så kanskje. Men nå må vi bare vinne kamper og ta oss til sluttspillet. Ikke glem at det er jevnt på tabellen, sa svensken.

Zuccarello spilte 13.35 minutter for Rangers. I tillegg til assisten hadde nordmannen to skudd på mål.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media