Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL:

Zuccarello med assist

Men Rangers tapte.

SENTRAL: Tampa Bay Lightnings Victor Hedman stopper ett av New York Rangers' Mats Zuccarello sine tre skudd på mål i New York mandag. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix
SENTRAL: Tampa Bay Lightnings Victor Hedman stopper ett av New York Rangers' Mats Zuccarello sine tre skudd på mål i New York mandag. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix Vis mer

New York Rangers hadde ledelsen, men tapte til slutt 3–2 mot Tampa Bay Lightning på hjemmebane. Mats Zuccarello hadde en målgivende pasning.

– Det er ikke bra at vi tapte, men vi hadde sjansene. Vi satte dem bare ikke. De skapte ikke mye, sier Mats Zuccarello til Nettavisen.

Rangers tok ledelsen mandag etter knappe seks minutter, da Zuccarello sendte pucken til Steven Kampfer som sørget for 1–0. Brayden Point benyttet seg av overtallsspill og utlignet til 1–1 for Lightning et par minutter senere.

I andre periode gikk gjestene fra Florida opp i ledelsen, med 2-1-scoring av Gabriel Dumont etter drøyt fem minutter. Rangers' Michael Grabner handlet på egen hånd i ellevte minutt, og dermed var det 2–2.

I tredje periode var det Brayden Point som igjen satt pucken i mål, til 3–2 for Tampa Bay Lightning med seks minutter og 39 sekunder spilletid igjen. Laget hans klarte å holde unna mot Rangers og sikret dermed seieren.

Mats Zuccarello spilte 17 minutter og 46 sekunder av kampen. Det er tydelig at han misliker å tape, særlig når laget hans hadde langt flere skudd på mål og kun klarte å holde en ledelse i to minutter:

– Jeg tror nok at vi iblant begynner å stresse og skal gjøre for mye, i stedet for å fortsette med spillet vårt. Dette er en av de matchene hvor man sitter igjen med følelsen av at man burde ha vunnet, sier 29-åringen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media