Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello med ny assist i natt, satte ny karriererekord i antall målpoeng

Er nest best i Rangers.

MÅLGIVENDE: For 24. gang denne sesongen var Zucca nest sist eller sist på en scoring for Rangers. Foto:Elsa/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
MÅLGIVENDE: For 24. gang denne sesongen var Zucca nest sist eller sist på en scoring for Rangers. Foto:Elsa/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen noterte seg for en ny assist natt til lørdag og står med 24 målpoeng denne sesongen. Det er karrierebeste i NHL for nordmannen.

Avgjort mot slutten Det ble et 3-5-tap hjemme mot New York Islanders. Rangers ledet 3-2 i midtperioden, men rotet bort seieren. Zuccarello hadde assist på Rangers' 3-2-mål.

Islanders avgjorde kampen i siste periode. Thomas Vanek gjorde 4-3 etter et drøyt minutt av perioden, og 51 sekunder før slutt satte Michael Grabner inn 5-3 i tomt bur. Det var hans annen scoring for kvelden.

Perset Zuccarello har hatt en solid sesong så langt og er nest beste poengplukker i Rangers. Kun Brad Richards har flere poeng med 26. De to har sammen flest assist på laget med 17 hver.

Zuccarello har spilt totalt 102 grunnspillkamper siden NHL-debuten i 2010. I sin første sesong hadde han 23 poeng (6 mål/17 assist) på 42 kamper. Denne sesongen har han 24 poeng (7 mål/17 assist) på 35 kamper.

(NTB)