Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello med ny scoring i mål-orgie

Tapte 5-7 for Oilers.

TAP: Mats Zuccarello var den første Rangers-spilleren som tegnet seg på scoringslisten mot Edmonton Oilers fredag, men det var ikke nok til å sikre seier for gjestene fra New York. Foto: Dan Riedlhuber/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
TAP: Mats Zuccarello var den første Rangers-spilleren som tegnet seg på scoringslisten mot Edmonton Oilers fredag, men det var ikke nok til å sikre seier for gjestene fra New York. Foto: Dan Riedlhuber/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Mats Zuccarello var den første Rangers-spilleren som tegnet seg på scoringslisten mot Edmonton Oilers fredag, men det var ikke nok til å sikre seier for gjestene fra New York.

Zuccarello sto svært godt plassert foran Edmonton-målet da han satte inn håndleddsskuddet og sikret Rangers deres første mål etter drøyt 12 minutter. Da hadde Lauri Korpikoski allerede scoret for hjemmelaget i overtall, og det skulle på mange måter sette tonen for kampen:

Oilers dro fra, og Rangers halte innpå. Men gjestene kom seg aldri ovenpå mot Oilers og måtte til slutt se seg slått 7-5. Med mindre enn to minutter igjen på klokken, sørget Rick Nash for å utligne i overtall, men vertene ble for sterke og satte ytterligere to mål på mindre enn halvannet minutt før kampen var over.

Den norske ishockeystjernen ble også godskrevet én assist da Chris Kreider scoret tidlig i andre periode. I tillegg til Nashs scoring i overtallsspill, sørget Derrick Brassard for to Rangers-mål.

På den canadiske scoringslisten står Lauri Korpikoski hele tre ganger, mens Taylor Hall scoret to og Teddy Purcell og Darnell Nurse sørget for ett mål hver.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media