Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello med ny toppkamp for Rangers

Mats Zuccarello tegnet seg for én scoring og to assists da Rangers slo Buffalo Sabres borte tirsdag.

Mats Zuccarello tegnet seg for én scoring og to assists da Rangers slo Buffalo Sabres borte tirsdag.Laget fra New York vant 4-2 da de reiste helt til motsatt ende av delstaten for tirsdagens oppgjør.

Det var gjestene som åpnet ballet sju og et halvt minutt ut i første periode. I overtallsspill sendte Mats Zuccarello pucken fram til Derrick Brassard som gikk alene mot mål og satte pucken inn i Sabres-buret.

— Det var litt rart. Han var nesten for ledig. Det var nesten for godt til å være sant, så jeg nølte litt. Brassard gjorde jobben — jeg sentret bare til ham, forklarte Zuccarello overfor NHL.com etter kampen.

Panikkskudd I andre periode sørget Zuccarello selv for avslutningen etter et fint samspill med Derek Stepan og la på til 2-0 fra skrått hold etter snaut fem minutter. Halvannet minutt senere økte Jesper Fast til 3-0.

— Det var et panikkskudd. Jeg tok sjansen og så gikk den inn, sa nordmannen, som kunne bokføre sin 22. scoring denne sesongen.

Klokken var så vidt passert halvspilt match da Sam Reinhardt reduserte for vertskapet i Buffalo. 16 minutter ut i andre periode reduserte Johan Larsson igjen, og lagene gikk til den andre hvilen på stillingen 3-2 til Rangers.

Ufortjent scoring Den stillingen holdt nesten helt ut kampen, men da det sto igjen nøyaktig ett minutt, var det igjen Rangers' tur. Etter en pasning fra Zuccarello fastsatte J.T. Miller sluttresultatet til 4-2.

Scoringen var ikke veldig fortjent da Sabres hadde vært det klart beste laget i tredje periode. Skuddstatistikken viste 19-4 fordel vertene de siste 20 minuttene.

— Det var mye press mot oss på slutten. Det var en tøff kamp, og det var ikke lett, men det var deilig å få seieren, sa målvakt Antti Raanta.Neste kamp for Rangers er mot Detroit Red Wings lørdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram