- MORO: Mats Zuccarello Aasen (t.h.) koste seg i kampen mot Western Conference-laget, her representert ved Frederic St. Denis, i Atlantic City. Foto: Mel Evans, AP/Scanpix
- MORO: Mats Zuccarello Aasen (t.h.) koste seg i kampen mot Western Conference-laget, her representert ved Frederic St. Denis, i Atlantic City. Foto: Mel Evans, AP/ScanpixVis mer

Zuccarello med scoring og to assister i allstarkamp

- Veldig stort å delta på dette.

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen markerte seg med én scoring og to assist i allstarkampen i farmerligaen AHL mandag.

Zuccarello spilte for Eastern Conference, som måtte gi tapt 7-8 etter straffer for Western Conference i Boardwalk Hall i Atlantic City. Nordmannen spiller til daglig for New York Rangers' farmerlag, Connecticut Whale.

Han noterte seg for alle sine poeng i første periode. Han hadde assist da Eastern Conference tok ledelsen 1-0, og nordmannen fulgte opp med en ny assist på 4-2-målet. På slutten av første periode økte han selv til 6-2.

- Det var moro. Det er vel ikke det beste tempoet, men mer for å ha det gøy. Likevel er det veldig stort å delta på dette. Jeg har kost meg disse dagene her nede, sa Zuccarello til hockeymagasinet.no.

I slutten av februar er det deadline for en mulig retur til NHL, men det tar Zuccarello med stor ro.

- Jeg har det veldig bra slik jeg har det nå. Det eneste jeg kan gjøre er å spille best mulig, og så får vi se hva som skjer, sa han om en mulig retur til Rangers.

(NTB)