Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ishockey:

Zuccarello med tap på egen is

Rangers røk mot Ottawa.

0-2: Mats Zuccarello og New York Rangers har hatt en god start på sesongen, men kampen mot Ottawa Senators endte med 0-2-tap søndag.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: initial;">Bruce Bennett/Getty Images/AFP</span>
0-2: Mats Zuccarello og New York Rangers har hatt en god start på sesongen, men kampen mot Ottawa Senators endte med 0-2-tap søndag. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello og New York Rangers har hatt en god start på sesongen, men kampen mot Ottawa Senators endte med 0-2-tap søndag.

Senators-målvakt Craig Anderson reddet hele 32 skudd på mål i løpet av kampen i Madison Square Garden i New York. Jean-Gabriel Pageau og Mark Stone satte pucken i nettet for bortelaget i midtperioden, og stillingen ble stående ut kampen.

– Han har spilt fantastisk hele sesongen. Han stiller opp når vi trenger ham som mest. Når noen gjør en tabbe, rydder han opp, sa Senators-spiller Erik Karlsson om sisteskansen sin.

Svenske Karlsson var blant spillerne som gjorde det tøft for Rangers i egen storstue.

– Vi er et lag som liker å kontre, og de ga oss ikke mange muligheter til å gjøre det. De mistet ikke pucken og spilte den dypt inn på vår halvdel når de var i trøbbel, sa Rangers-spiller Ryan McDonagh etter kampen.

Zuccarello bidro med fem skudd på mål, og han hadde over 19 minutter på isen.

Til tross for tapet leder fremdeles Rangers sin NHL-avdeling med sine 31 poeng, to poeng foran Pittsburgh Penguins, men med én kamp mer spilt. Kun ett lag i NHL, Montreal Canadiens, har flere poeng enn Rangers med 34. Chicago Blackhawks har samme poengsum som Zuccarello og co.

Neste kamp for Rangers er mot Carolina Hurricanes tirsdag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!