0-2: Mats Zuccarello og New York Rangers har hatt en god start på sesongen, men kampen mot Ottawa Senators endte med 0-2-tap søndag.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: initial;">Bruce Bennett/Getty Images/AFP</span>
0-2: Mats Zuccarello og New York Rangers har hatt en god start på sesongen, men kampen mot Ottawa Senators endte med 0-2-tap søndag. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFPVis mer

Ishockey:

Zuccarello med tap på egen is

Rangers røk mot Ottawa.

Mats Zuccarello og New York Rangers har hatt en god start på sesongen, men kampen mot Ottawa Senators endte med 0-2-tap søndag.

Senators-målvakt Craig Anderson reddet hele 32 skudd på mål i løpet av kampen i Madison Square Garden i New York. Jean-Gabriel Pageau og Mark Stone satte pucken i nettet for bortelaget i midtperioden, og stillingen ble stående ut kampen.

– Han har spilt fantastisk hele sesongen. Han stiller opp når vi trenger ham som mest. Når noen gjør en tabbe, rydder han opp, sa Senators-spiller Erik Karlsson om sisteskansen sin.

Svenske Karlsson var blant spillerne som gjorde det tøft for Rangers i egen storstue.

– Vi er et lag som liker å kontre, og de ga oss ikke mange muligheter til å gjøre det. De mistet ikke pucken og spilte den dypt inn på vår halvdel når de var i trøbbel, sa Rangers-spiller Ryan McDonagh etter kampen.

Zuccarello bidro med fem skudd på mål, og han hadde over 19 minutter på isen.

Til tross for tapet leder fremdeles Rangers sin NHL-avdeling med sine 31 poeng, to poeng foran Pittsburgh Penguins, men med én kamp mer spilt. Kun ett lag i NHL, Montreal Canadiens, har flere poeng enn Rangers med 34. Chicago Blackhawks har samme poengsum som Zuccarello og co.

Neste kamp for Rangers er mot Carolina Hurricanes tirsdag.

(NTB)