<strong>IMPONERTE:</strong> Mats Zuccarello leverte to assist i sesongoppkjøringskampen til New York Rangers. Foto: AP Photo/Adam Hunger
IMPONERTE: Mats Zuccarello leverte to assist i sesongoppkjøringskampen til New York Rangers. Foto: AP Photo/Adam Hunger Vis mer

Mats Zuccarello

Zuccarello med to assist i Rangers-seier

Mats Zuccarello bidro med to assist da New York Rangers slo New Jersey Devils 4–3 på overtid i den andre sesongoppkjøringskampen onsdag. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det sto 1–0 til Rangers etter første periode da Kevin Hayes scoret det første målet etter nesten 16 minutter. I neste periode sørget begge lagene for å lure inn to mål hver.

Den tredje perioden var hjemmelaget på pucken med det eneste målet og utlignet til 3–3.

4.56 minutter på overtid, fire sekunder før kampslutt sørget Filip Chytil for seieren. Zuccarello var involvert i to av målene.

Det ble dermed den andre seieren for Rangers etter to oppkjøringskamper så langt. Men hvordan laget vil se ut ved sesongstart er fortsatt uklart.

– Det er tidlig å si ennå, men jeg synes vi ser bra ut bakover. Vi har mistet noen gode spillere, men vi har fått inn noen gode spillere også. Vi er alltid optimistiske og gleder oss til sesongen begynner, sier Zuccarello til Nettavisen.

Under onsdagens kamp spilte Zuccarello med en «A» på brystet, som en av lagets kapteiner.

– Jeg tviler på at det blir permanent, skal jeg være helt ærlig. Vi har Rick Nash og Marc Staal, forklarte han om den nye trøyen.

NHL-sesongen starter 4. oktober.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer