Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello med to assist i Rangers-seier

En Mats Zuccarello i storform noterte seg for to assist da New York Rangers sikret 3–2 seier borte mot Boston Bruins.

NY SEIER: Mats Zuccarello (t.v.) sammen med lagkameratene Mika Zibanejad og Adam McQuaid. Foto: Winslow Townson-USA TODAY Sports
NY SEIER: Mats Zuccarello (t.v.) sammen med lagkameratene Mika Zibanejad og Adam McQuaid. Foto: Winslow Townson-USA TODAY Sports Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Danton Heinen ga Bruins ledelsen i kampens første periode, før Filip Chytil utlignet kort tid senere. Tidlig i andre periode kombinerte Zuccarello med svenske Mika Zibanejad, som ga Rangers ledelsen.

Men Bruins bet seg fast i kampen. I tredje periode fikk de lønn for strevet da Brad Marchand utlignet. Da vartet Zuccarello og Zibanejad med det avgjørende spillet. Nordmannen satte opp svensken, som satt inn 3–2.

Zuccarello fikk 21 minutter på isen mot Bruins.

Med det har Zuccarello fire mål og fem assist i lagets fem siste kamper. Førsterekka med nordmannen, Chris Kreider og Mika Zibanejad har til sammen 23 målpoeng i løpet av de kampene, hvorav fire er vunnet.

En annen svenske, Henrik Lundqvist, vant sin 466. kamp, og er med det på delt sjetteplass på listen over NHL-spillere med flest seiere. Mot Bruins leverte svensken dessuten 27 redninger.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!