Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello med to scoringer da Rangers leverte vanvittig comeback

77 eventyrlige sekunder.

(Dagbladet): Natt til torsdag åpnet New York Rangers sesongen med å slå den regjerende mesteren Chicago Blackhawks 3-2 på bortebane.

Da noterte ikke Mats Zuccarello Aasen seg for mål eller målgivende, men da Columbus Blue Jackets i natt tok imot Rangers ble nordmannen en av kampens store spillere.

Allerede i den første perioden var 28-åringen på pletten. Han stjal pucken fra en uoppmerksom Blue Jackets-spiller, og ekspederte den kontant i nettmaskene bak en sjanseløs målvakt.

Så var det vertenes tur. Først uliknet de ved Cam Atkinson i den andre perioden, før Brandon Saad satte inn 1-2 med litt i underkant av fire minutter igjen på klokka.

Men gjestene hadde ikke gitt opp, og i løpet av 77 nærmest eventyrlige sekunder gikk stillingen fra 1-2 til 4-2.

Først utliknet Oscar Lindberg før Kevin Hayes sendte hjemmelaget tilbake i ledelsen, og med 1,19 igjen på klokka satte Zuccarello inn sitt andre og Rangers' fjerde mål for kvelden.

Det er en lang sesong, men med fire poeng av fire mulige kunne ikke starten vært stort bedre for laget fra byen som aldri sover. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling