Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello med tre assist i storslagen Rangers-seier

Mats Zuccarello leverte tre assist på rappen da New York Rangers slo Carolina Hurricanes 6-2 i NHL på hjemmebane tirsdag kveld.

SEIER: Mats Zuccarello og New York Rangers med solid seier mot Carolina Hurricanes. Foto: AP Photo/Mary Altaffer
SEIER: Mats Zuccarello og New York Rangers med solid seier mot Carolina Hurricanes. Foto: AP Photo/Mary Altaffer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carolina Hurricanes har ikke vunnet på New York Rangers' hjemmebane på over åtte år, ifølge NHL. Heller ikke denne gangen ble tapsrekka slått, for tirsdag møtte de et Rangers-lag i storform.

Rangers har slitt denne sesongen, med tap etter tap på både borte- og hjemmebane. Laget, som har tapt de siste seks av sju kampene, fikk omsider en opptur i kampen hvor Mats Zuccarello leverte assist i både første, andre og tredje periode.

To assist

Rangers startet målfesten på Madison Square Garden drøye minuttet ut i første periode, signert Tony DeAngelo. Åtte minutter senere utlignet Saku Mäenalanen for Hurricanes. Mot slutten av perioden får Rangers overtaket og i løpet av bare to minutter kommer Rangers-spilleren Mika Zibanejad med to scoringer, hvor Mats Zuccarello leverer assist på det siste målet i perioden til stillingen 3-1.

Etter første pauseprat kommer Zuccarello, og Zibanejad, med nok en assist når Pavel Butsjnevitsj scorer etter tre minutter.

… så én til

Trioen serverer en tro kopi av scoringen også i tredje periode, hvor akkurat det samme skjer: Nettkjenning av Butsjnevitsj og assist fra Zuccarello og Zibanejad. Med stillingen 5-1 til Rangers på tavla kommer Hurricanes-spilleren Saku Mäenalanen med nok et mål, men det var ikke nok til å ta stå imot et Rangers-lag i storform. Tony DeAngelo avslutter nemlig kampen på samme måte som han startet den: Med mål, som var Rangers' sjette i kampen.

Zuccarello fikk 17 minutter og 33 sekunder på isen denne gang.

Rangers klatret en plass opp på tabellen i sin divisjon i NHL etter seieren, hvor de nå ligger på 6. plass, bak Carolina Hurricanes. Etter 46 spilte kamper har Rangers 19 seire og 20 tap, samt 7 poeng fra kamper som enten har blitt avgjort ved forlengning eller straffeslag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!