STRAFFESTERK: Mats Zuccarello Aasen er normalt sterk på straffer. Her avgjør han for NY Rangers mot Dallas Stars-målvakt Kari Lehtonen i januar i fjor. Foto: Sharon Ellman, AP/Scanpix
STRAFFESTERK: Mats Zuccarello Aasen er normalt sterk på straffer. Her avgjør han for NY Rangers mot Dallas Stars-målvakt Kari Lehtonen i januar i fjor. Foto: Sharon Ellman, AP/ScanpixVis mer

Zuccarello misset på allstar-straffe

- Jeg var litt nervøs hver gang jeg hadde pucken.

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen bommet på sitt straffeslag i ferdighetskonkurransen under AHLs allstar-arrangement.

Zuccarello, som spiller for Connecticut Whale i farmerligaen, er vanligvis sikker på straffer, men han klarte ikke å sikre poeng for Eastern Conference.

- Det er sånn som skjer. Man sitter lenge og venter og blir kald. Jeg var så kald at jeg var litt nervøs hver gang jeg hadde pucken, men dette er jo bare show og moro, sa nordmannen til hockeymagasinet.no.

Western Conference vant ferdighetskonkurransen 18-10.

I kveld skal Zuccarello spille allstarkamp i Atlantic City.

- Det er vel litt sånn moderne løkkehockey. Selve kampen er ikke viktig på noen som helst måte, men det er gøy og masse show rundt det hele, sa Zuccarello.

(NTB)