Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mats Zuccarello går glipp av VM i Danmark

Zuccarello mister VM

- Det er synd.

SKADET: Mats Zuccarello får ikke blitt med Norge til VM. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM/REX/Shutterstock
SKADET: Mats Zuccarello får ikke blitt med Norge til VM. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM/REX/Shutterstock Vis mer

(Dagbladet): Mats Zuccarello er skadet og kommer seg ikke på isen igjen med det første. Det gjør at Norges største ishockeystjerne ikke får blitt med til VM, melder Nettavisen.

- Jeg skal ikke til VM. Vi har fiksa på kneet mitt og jeg må hvile i tre til fire uker. Rangers vil derfor ikke at jeg skal dra, sier han til avisa.

Mesterskapet arrangeres i København og Herning mellom 4.-20. mai.

- Det er synd

Zuccarello forstår at Rangers ikke vil at han skal dra og respekterer klubbens avgjørelse.

- Det er synd, for jeg har veldig lyst til å dra og til å spille VM, men jeg må gjøre som sjefene sier, innser han til Nettavisen.

Zuccarello kom til Rangers i 2010, og har vært blant klubbens beste spillere i flere år på rad. Hans fravær blir et stort tap for Norge under VM i Danmark.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling