Zuccarello én seier fra kvartfinale

Fikk 17 minutter på isen, men ingen mål.

Mats Zuccarello Aasen spilte 17 minutter da New York Rangers slo Philadelphia Flyers 4-2 på hjemmeis i NHL-sluttspillet søndag. Nordmannens lag er én seier fra kvartfinale.

Zuccarello noterte ett skudd på mål, men ingen poeng i den viktige seieren. Rangers ledet fra halvspilt første periode og så seg aldri tilbake.

Det var Marc Staal som sendte vertene i føringen på pasning fra Martin St. Louis i det 12. minutt søndag. Scoringen var Staals første i NHL-sluttspillet siden mai 2012.

Rangers scoret først for fjerde kamp på rad. Deretter ble det en slitekamp for vertene.

- Det var solid i dag. Det var ikke så mye offensivt spill. Det ble mer toveishockey og å forsøke å forsvare seg best mulig. Sånn sett var det greit. Vi vant, og da er alle fornøyde, sa Zuccarello til TV 2.

Kan avgjøre tirsdag Nye scoringer av Brad Richards og Dominic Moore i annen periode sendte Rangers opp 3-0, men Vincent Lecavalier rakk å redusere for Flyers i overtall da 33 sekunder gjensto av perioden.

I det Rangers så ut til å sikre en trygg seier, reduserte gjestene igjen ved Claude Giroux med 1.29 igjen på kampuret. Da hadde Flyers tatt ut keeperen for å få en ekstra utespiller.

Brian Boyle stilnet nervene da han satte pucken i tomt mål 15 sekunder før slutt.

Søndagens seier betyr at Rangers leder 3-2 og kan avgjøre i neste kamp. Den spilles i Philadelphia tirsdag. Lykkes ikke det, blir det en sjuende og avgjørende kamp hjemme i Madison Square Garden.

(NTB)

FEIRER SISTE MÅLET: Her jubler Mats Zuccarello Aasen sammen med Dominic Moore og målscorer Brian Boyle etter at de har punktert kampen noen sekunder før slutt i Madison Square Garden i kveld. Rangers er nå én kamp unna kvartfinaler i NHL-sluttspillet.Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/ NTB Scanpix
FEIRER SISTE MÅLET: Her jubler Mats Zuccarello Aasen sammen med Dominic Moore og målscorer Brian Boyle etter at de har punktert kampen noen sekunder før slutt i Madison Square Garden i kveld. Rangers er nå én kamp unna kvartfinaler i NHL-sluttspillet.Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/ NTB Scanpix Vis mer