Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello ofret alt i New York Rangers 4-1-seier over Washington Capitals

Står med tre strake seirer i NHL.

NY SEIER: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers står med tre strake seirer etter 4-1-seieren over Washington Capitals.Foto: Adam Hunger / USA TODAY / NTB Scanpix
NY SEIER: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers står med tre strake seirer etter 4-1-seieren over Washington Capitals.Foto: Adam Hunger / USA TODAY / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello Aasen ofret seg da han blokkerte en Capitals-avslutning. Den så ut til å treffe i et heller privat område, og nordmannen måtte ta en pause på benken med tydelige smerter. Zuccarello kom seg heldigvis tilbake på isen.

Bleacher Report-skribent Dave Lozo skrev senere på Twitter at alt sto bra til med Zuccarello og Brian Boyle, som også ble truffet av pucken under beltestedet.

Det ble ingen scoring på Zuccarello. Han spilte 15.19 minutter for Rangers natt til mandag. Rick Nash tok ansvar med to scoringer. Etter en litt treg sesongstart har Nash scoret sju mål i løpet av de åtte siste kampene.

- Puckene går inn for tiden. Jeg kom også til mange sjanser da de ikke ville inn, men akkurat nå går det veien, sa Nash som er oppe i 14 mål i årets NHL-sesong. Det er én scoring mer enn Zuccarello.

Derek Stepan og Ryan Callahan scoret også for Rangers, mens Alexander Ovetsjkin reduserte for Capitals.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!