Zuccarello og co. fikk huden full av treneren etter tap

- Det er flaut.

KJEFT: Mats Zuccarello og hans New York Rangers leverte en svak kamp og tapte 1-3 for Edmonton Oilers søndag. Foto: Bruce Bennett / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
KJEFT: Mats Zuccarello og hans New York Rangers leverte en svak kamp og tapte 1-3 for Edmonton Oilers søndag. Foto: Bruce Bennett / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello og hans New York Rangers leverte en svak kamp og tapte 1-3 for Edmonton Oilers søndag.

Kampen i Madison Square Garden i New York startet dårlig for nordmannen, som var på isen da Edmonton tok ledelsen da det bare var spilt drøye tre minutter. Chris Hagelin sørget imidlertid for balanse i regnskapet tolv minutter ut i perioden.

Halvveis i midtperioden gikk gjestene på ny opp i ledelsen ved velkjente Benoit Pouliot, som spilte for nettopp Rangers i fjor.

Ble knust Rangers-assistenttrener Ulf Samuelsson var ikke fornøyd med det spillerne presterte i søndagens kamp.

- Kollektivt kan dette ha vært de to verste periodene jeg har sett siden jeg kom hit, og jeg har sett mange kamper. Forhåpentlig er dette det laveste bunnivået vårt, sa Samuelsson til MSG etter at to perioder var ferdigspilt, ifølge VG.

- Vi blir knust av Edmonton på vår egen hjemmebane. Det er flaut, fortsatte han.

Zuccarello, som måtte i utvisningsboksen for høy kølle mot slutten av midtperioden, var på isen også da Edmontons Teddy Purcell satte inn gjestenes tredje mål snaue halvannet minutt før sluttsignalet lød. Rangers-målvakt Henrik Lundqvist satt da på benken, mens hjemmelaget desperat forsøkte å få en utligning med en utespiller mer på isen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer