Zuccarello og co. fikk huden full av treneren etter tap

- Det er flaut.

KJEFT: Mats Zuccarello og hans New York Rangers leverte en svak kamp og tapte 1-3 for Edmonton Oilers søndag. Foto: Bruce Bennett / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
KJEFT: Mats Zuccarello og hans New York Rangers leverte en svak kamp og tapte 1-3 for Edmonton Oilers søndag. Foto: Bruce Bennett / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

Mats Zuccarello og hans New York Rangers leverte en svak kamp og tapte 1-3 for Edmonton Oilers søndag.

Kampen i Madison Square Garden i New York startet dårlig for nordmannen, som var på isen da Edmonton tok ledelsen da det bare var spilt drøye tre minutter. Chris Hagelin sørget imidlertid for balanse i regnskapet tolv minutter ut i perioden.

Halvveis i midtperioden gikk gjestene på ny opp i ledelsen ved velkjente Benoit Pouliot, som spilte for nettopp Rangers i fjor.

Ble knust Rangers-assistenttrener Ulf Samuelsson var ikke fornøyd med det spillerne presterte i søndagens kamp.

- Kollektivt kan dette ha vært de to verste periodene jeg har sett siden jeg kom hit, og jeg har sett mange kamper. Forhåpentlig er dette det laveste bunnivået vårt, sa Samuelsson til MSG etter at to perioder var ferdigspilt, ifølge VG.

- Vi blir knust av Edmonton på vår egen hjemmebane. Det er flaut, fortsatte han.

Zuccarello, som måtte i utvisningsboksen for høy kølle mot slutten av midtperioden, var på isen også da Edmontons Teddy Purcell satte inn gjestenes tredje mål snaue halvannet minutt før sluttsignalet lød. Rangers-målvakt Henrik Lundqvist satt da på benken, mens hjemmelaget desperat forsøkte å få en utligning med en utespiller mer på isen.

Men isteden var det gjestene som fant veien til nettmaskene da Purcell satte pucken i det tomme buret.

Nær milepæl Zuccarello scoret 19 mål og hadde 40 målgivende pasninger forrige sesong, og ble med det den nordmannen med både flest mål og flest målpoeng i én NHL-sesong gjennom tidene.

I år står nordmannen bokført med 2 mål og 4 målgivende pasninger på 13 kamper. Så langt har han 99 poeng i grunnspillet i NHL og får en ny sjanse til å nå 100 poeng i neste kamp mot Pittsburgh Penguins i New York tirsdag.

I søndagens kamp hadde Zuccarello to skudd på mål og var på isen i 15 minutter og 7 sekunder.

(NTB)