Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello og co. starter sesongen i Sverige

Skal spille sine to første NHL-kamper i Globen.

TIL SVERIGE: Chris Drury, Bryan McCabe, Mats Zuccarello og de andre starter den kommende sesongen i svenske Globen.Foto: SCANPIX/Bruce Bennett/Getty Images/AFP
TIL SVERIGE: Chris Drury, Bryan McCabe, Mats Zuccarello og de andre starter den kommende sesongen i svenske Globen.Foto: SCANPIX/Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers skal spille sine to første NHL-kamper i Sverige neste sesong.

Laget skal møte Los Angeles Kings 7. oktober og spiller mot Anaheim Ducks dagen etter, opplyser ligaledelsen. Begge kampene går i Globen. Rangers' svenske stjernekeeper Henrik Lundqvist får dermed muligheten til å spille i hjemlandet.

Det blir fjerde år på rad at Stockholm arrangerer to kamper i sesongstarten i NHL. Rangers har spilt i Europa en gang tidligere. I 2008 spilte laget i Praha.

Det fjerde laget som sesongåpner i Europa, er Buffalo Sabres som skal møte Anaheim i Helsingfors og Los Angeles i Berlin.

Med i sluttspillstroppen «Zucca» har for øvrig sjansen til å spille for New York Rangers i NHL-sluttspillet. Han er med i troppen som ble innmeldt mandag. Det bekrefter klubben overfor NTB mandag. Rangers kvalifiserte seg lørdag, på nest siste dag i grunnserien og møter toppseedede Washington Capitals i 1. runde. Det skjer i best av sju kamper. Zuccarello ble hentet opp fra farmerklubben for få dager siden. Om han får plass i laget til første kamp natt til torsdag, blir trolig avgjort onsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media