Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ishockey:

Zuccarello og Martinsen tapte i NHL

Dårlig norsk natt.

TAP: New York Rangers klarte ikke å hamle opp med Carolina Hurricanes på bortebane. Vertene vant 4–3 i Raleigh.
 Foto: NTB Scanpix
TAP: New York Rangers klarte ikke å hamle opp med Carolina Hurricanes på bortebane. Vertene vant 4–3 i Raleigh. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det ble ikke åtte seire på rad for Montreal Canadiens. I stedet gikk laget på en smell og tapte 5–0 i Calgary.

Andreas Martinsens nye lag var inne i en god periode, men torsdag var det altså over. Da de reiste fire provinser og to tidssoner vestover for å møte Calgary Flames, var det hjemmelaget som tok kontroll fra start. Etter litt over sju minutter satte Mark Giordano inn det eneste målet i første periode. 1–0 til Calgary.

13 minutter

I andre periode trengte Michael Stone omtrent like lang tid før han fikk nettkjenning. Etter et kvarter var det Sean Monahans tur, og etter ham gikk det bare 26 sekunder før Michael Ferland sendte Flames opp i 4–0.

Johnny Gaudreau satte strek da han tegnet seg på scoringslisten med snaut fire minutter igjen av kampen, som altså endte 5–0 i hjemmelagets favør.

Norske Martinsen fikk 13 minutter på isen i møtet mellom de to canadiske NHL-lagene. Han satte ingen spor etter seg i statistikken denne gangen – verken på scoringslisten eller blant utvisningene.

Zucca tapte

New York Rangers klarte ikke å hamle opp med Carolina Hurricanes på bortebane. Vertene vant 4–3 i Raleigh.

Det var riktignok gjestene fra New York som først satte pucken i mål torsdag, da Chris Kreider sørget for 1–0 etter drøyt sju minutter. Seks minutter senere utlignet Jeff Skinner for Hurricanes, før Valentin Zykov snudde kampen og sendte vertskapet i ledelse.

I andre periode slo svenske Mika Zibanejad til to ganger. Først utlignet han, før han sørget for at det igjen var Rangers som var i føringen.

Etter den andre hvilen kopierte Sebastian Aho på Hurricanes det Zibanejad hadde gjort for rangers. Først utligning, og så en scoring til som ga Carolina-laget ledelsen 4–3 og det overtaket laget trengte. Det resultatet sto seg til kampen var over.

Norsk Mats Zuccarello fikk 21 minutter på isen for Rangers, men var ikke involvert i noen av scoringene denne gangen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media