Zuccarello og Rangers med sterk borteseier i Philadelphia

Holdt nullen.

SLO FLYERS: Mats Zuccarello og Derick Brassard har grunn til å glise etter seier mot Flyers fredag. Foto: Kim Klement-USA TODAY Sports
SLO FLYERS: Mats Zuccarello og Derick Brassard har grunn til å glise etter seier mot Flyers fredag. Foto: Kim Klement-USA TODAY Sports Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello og New York Rangers viste imponerende takter i NHL fredag. Philadelphia Flyers ble slått 3-0 i egen hall.

Rangers kom fra et surt tap (3-4 i forlengning) mot Tampa Bay Lightning og viste tidlig hvem som var mest sultne på seier. Philadelphia fikk til lite, og i kampens første overtall slo gjestene til. Dan Boyle scoret sitt andre mål for sesongen på pasning fra Derek Stepan og Martin St. Louis etter 6.10 minutter.

Zuccarello startet i Rangers' førsterekke sammen med Rick Nash og Derrick Brassard. Nordmannen fikk totalt spille 15.15 minutter, men noterte seg ikke for poeng. Han var heller ikke på isen ved noen av scoringene.

Det var derimot veteranen St. Louis, som noterte sitt 1000. NHL-poeng i karrieren da han økte til 2-0 etter fire minutter av annen periode. Igjen var Stepan servitør med et skudd fra høyre, som Flyers-keeper Steve Mason svakt ga retur på.

Og Stepan ga seg ikke som pasningslegger med det. Også i den tredje perioden skulle Rangers score tidlig, denne gang i undertall. Rick Nash hamret inn sitt 16. mål for sesongen etter 5.30 og trygget langt på vei seieren for Rangers.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer