Zuccarello og Rangers møter Capitals i kvartfinalen

Ble klart etter Islanders-tap.

TIL WASHINGTON: Washington Capitals møter New York Rangers og Mats Zuccarello i kvartfinalen i NHL-sluttspillet etter seieren over New York Islanders tirsdag.  Bruce Bennett/Getty Images/AFP
TIL WASHINGTON: Washington Capitals møter New York Rangers og Mats Zuccarello i kvartfinalen i NHL-sluttspillet etter seieren over New York Islanders tirsdag. Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Washington Capitals møter New York Rangers og Mats Zuccarello i kvartfinalen i NHL-sluttspillet etter seieren over New York Islanders tirsdag.

I en tett og jevn kamp hjemme i Verizon Center vant Capitals til slutt 2-1 og dermed 4-3 i kamper etter at Evgeny Kuznetsov hadde satt inn den avgjørende scoringen drøye sju minutter før full tid.

Når kvartfinaleserien mot Rangers starter, er foreløpig ikke fastsatt. Det som er sikkert er at Rangers som var NHLs beste lag med sine 113 poeng i grunnspillet, er garantert å starte på hjemmeis i Madison Square Garden i alle rundene i sluttspillet.

Dette er fjerde gang på fem år at Rangers og Capitals møtes i kampen om Stanley Cup-trofeet

Det er imidlertid svært tvilsomt om Mats Zuccarello er i stand til å stille i første kamp etter at han ble truffet av en puck i hodet i oppgjøret mot Pittsburgh Penguins fredag.

Ifølge NBC skal det trolig være snakk om en hjernerystelse for nordmannen. I verste fall kan resten av sesongen ryke for Rangers-spilleren, som etter en god sesong har blitt skadd på verst mulig tidspunkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.