Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello og Rangers overbeviste mot Pittsburgh

Komfortabel seier.

New York Rangers kunne reise hjem med en 3-0-seier i bagasjen etter besøket hos Pittsburgh Penguins onsdag.

Mats Zuccarello fikk 16.28 minutter på isen, men var ikke direkte involvert i noen av scoringene denne gangen.

I første periode satte Kevin Hayes inn det første målet for Rangers, etter åtte og et halvt minutt. Etter den første pausen fulgte en periode med fullstendig måltørke, men i den siste perioden tok det seg opp igjen. Dominic Moore sørget for 2-0 etter drøyt fire minutter.

Halvannet minutt før slutt fastsatte Jesper Fast sluttresultatet til 3-0 for gjestene fra New York.

Rekordsvenske Seieren var ekstra sterk med tanke på at Penguins hadde vunnet seks av sine sju siste kamper. Rangers har på sin side fire triumfer på rad etter onsdagens seier.

Mellom stengene holdt svenske Henrik Lundqvist nullen. Han spilte sin 666. kamp for New York-laget. Dermed tangerte han Mike Richters rekord for flest kamper mellom stengene for Rangers, samt NHL-rekorden for flest kamper som målvakt for ett lag.

Det var tredje gang han holdt nullen denne sesongen. Mot Penguins ble det 34 redninger.

- Man må spille smart mot dette laget, for de er så raske. I dag gjorde vi jobben. Å holde nullen er ikke så enkelt for tiden, så det var morsomt. Gutta foran meg gjorde en fantastisk jobb, sier veterankeeperen til lagets nettside.

Stoppet Crosby En av de største utfordringene for Zuccarello og resten av Rangers-mannskapet, var å stoppe superstjernen Sidney Crosby. Det var ingen enkel oppgave med tanke på at canadieren hadde gjort poeng i de elleve foregående kampene, samt mål i de sju siste.

- Vi gjorde en veldig god jobb mot ham i midtsonen. Vi ga ham verken tid eller plass. Det var en viktig faktor for oss, sier forsvarskjempen Marc Staal.

Med seieren befester Rangers sin posisjon på annenplass i avdeling. I øst ligger de totalt som nummer tre - bak Washington Capitals og Florida Panthers.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram