Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello i NHL:

Zuccarello og Rangers slo tilbake etter ydmykende tap

Nordmannen med assist.

VANT IGJEN: Mats Zuccarello go New York Rangers. Foto: NTB Scanpix/Scott D Stivason/CSM/REX
VANT IGJEN: Mats Zuccarello go New York Rangers. Foto: NTB Scanpix/Scott D Stivason/CSM/REX Vis mer

Etter tirsdagens utskjelte tap, kom New York Rangers seg igjen på beina i oppgjøret mot Philadelphia Flyers og vant 5-2. Mats Zuccarello bidro med assist.

Rangers imponerte langt mer enn i tirsdagens hjemmetap på 1-4 mot Sabres, og lå aldri under i bortekampen mot Flyers onsdag.

New York-laget tok ledelsen to minutter ut i andre periode ved Kevin Hayes etter en målløs førsteperiode.

De øvrige målene kom i en særdeles målrik tredjeperiode, som ble innledet med en scoring av Chris Kreider hvor Mats Zuccarello bidro med assist. Deretter scoret Michael Grabner to mål og Kevin Hayes sitt andre mål for kvelden for Rangers. Jakub Vorácek scoret to mål for hjemmelaget i tredjeperioden.

Mats Zuccarello var på isen i 16 minutter og 48 sekunder under kampen og bidro med to skudd på mål.

Etter 1-4-tapet mot Sabres på tirsdag fikk Rangers nådeløs kritikk av New York Posts ishockeykommentator, Larry Brooks. Spillerne ble beskyldt for å ikke få til samspill eller å ville flytte på beina, skriver VG.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling