Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello og Rangers tapte nabooppgjør

1-3-tap i lokalderbyet mot New York Islanders.

TAPTE: Mats Zuccarello og hans lagkompiser tapte nattas derby. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
TAPTE: Mats Zuccarello og hans lagkompiser tapte nattas derby. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer

Mats Zuccarellos New York Rangers gikk torsdag på et 1-3-tap i lokalderbyet mot New York Islanders.

Dermed fikk Zuccarello og hans lagkamerater ikke revansjert seg for kampen i Brooklyn 2. desember, da Islanders vant 2-1 etter straffeslag.

I torsdagens NHL-kamp åpnet Rangers best. Etter en målløs første periode, satte Marc Staal inn kampens første mål på slutten av midtperioden.

Alle Islanders' mål kom i tredje periode. Brock Nelson satte inn utligningsmålet etter snaut 2 minutters spill av perioden. Drøyt to minutter senere sendte Nick Leddy Islanders i føringen, mens Kyle Okposo klarte å vippe pucken inn og fastsette sluttresultatet til 3-1 da det bare var to sekunder igjen av kampen.

Mats Zuccarello var ikke på isen ved noen av scoringene, og han ble dermed stående med 0 poeng i pluss/minusstatistikken. Han hadde to skudd på mål og var på isen i 20.24 minutter.

Før torsdagens kamp lå de to New York-lagene på delt andreplass i sin divisjon i NHLs østre avdeling. Sjansene til å ta igjen Washington Capitals er små. Laget leder divisjonen med hele 16 poeng.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media