Zuccarello og Rangers tilbake etter tapsrekke

Slo Senators i natt.

Fem tap på seks kamper var glemt da New York Rangers og Mats Zuccarello slo Ottawa Senators 4-1 (2-0, 0-1, 2-0) på hjemmebane søndag.

Nordmannen var på isen i 18.14 minutter og endte med ett plusspoeng i protokollen. Han var på banen ved de tre første scoringene til Rangers, men klarte verken å score eller tegne seg for assist selv.

Zuccarello og co. fikk en god start med scoring av Ryan McDonagh etter 8.40 minutter. Vel fem minutter senere økte Derrick Brassard til 2-0. Det ga laget den tryggheten som var nødvendig etter første periode.

Men det ble nerve i kampen da Marc Methot reduserte etter seks minutter i midtperioden. Det ble med den ene scoringen til Ottawa både i denne perioden og i kampen, go i tredje periode var det hjemmelaget som var tilbake i føringen igjen.

Brassard doblet Derrick Brassard gjorde sitt andre mål for kvelden midtveis ut i siste periode og ga Rangers 3-1. Da var mye gjort. Halvannet minutt før slutt fastsatte Jesper Fast sluttresultatet til 4-1.

Før kampen søndag hadde Rangers tatt seg et par hviledager, og det var helt tydelig at det hadde spillerne godt av. De har hatt et tett og tøft program de siste 14-15 dagene.

UTEN MÅL: Zucca hadde ingen scoring eller assist mot Senators. Foto: NTB Scanpix
UTEN MÅL: Zucca hadde ingen scoring eller assist mot Senators. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ottawa-spillerne er raske, så de kan skape trøbbel for alle lag, men i denne kampen synes jeg vi spilte smart og godt. Det var som i begynnelsen av sesongen. vi valgte gode løsninger ute på banen, sa keeper Henrik Lundqvist. Han reddet 23 skudd, men var sjanseløs på Ottawas redusering i midtperioden.

- Vi er et lag som liker oss når pucken går raskt fra mann til mann. Når spillerne får til slikt spill er vi et godt lag. Det var det lett å se i denne kampen, sa trener Alain Vigenault.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram