Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mats Zuccarello

Zuccarello og Rangers vant og vant, men i natt ble det bråstopp

Tapte mot Canucks.

GIKK PÅ EN SMELL: Mats Zuccarello Aasen hadde verken scoring eller målgivende da New York Rangers tapte i natt. Foto: Kostas Lymperopoulos / CSM / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
GIKK PÅ EN SMELL: Mats Zuccarello Aasen hadde verken scoring eller målgivende da New York Rangers tapte i natt. Foto: Kostas Lymperopoulos / CSM / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York Rangers og Mats Zuccarello gikk på en smell i møte med Vancouver Canucks og tapte 3-5 på hjemmebane.

Rangers har hatt en fenomenal start på sesongen og sto i forkant av oppgjøret med fem seirer på rad. I møte med gjestene fra Vancouver strakk det imidlertid ikke til.

Første periode endte målløs. Det var hjemmelagets Pavel Butsjnevitsj som satte kampens første scoring, 7 minutter og 20 sekunder ut i andre periode. Loui Eriksson sørget for å utligne for Canucks ved tiden 15.18, og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Tredje periode åpnet med at Henrik Sedin sendte gjestene fra Canada i ledelsen etter rundt to minutter. Rick Nash utlignet til 2-2 for Rangers ved tiden 5.27, men etter dette var det Canucks som tok over.

Canucks sikret seieren med scoringer av Alexandre Burrows og Sven Bärtschi i periodens 13. og 16. spilleminutt. Helt på tampen satte Mika Zibanejad inn et mål for Rangers, uten at det vippet balansen i Rangers' favør. Kampen endte 3-5.

Etter kampen står Rangers med 10 seirer på 14 kamper. Laget har markert seg som spesielt målhungrige og har scoret hele 58 mål på de 14 kampene. Mats Zuccarello markerte seg ikke med scoring eller assist tirsdag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!